ΓΙΑ ΕΜΑΣ

©Nikos Karanikolas - Lemnos Philema - Aleuri Limnou Stamateris (7).jpg
αλεύρι λήμνου σταματέρης.jpg

Το Πρώτο Αλεύρι Λήμνου κιλού

Το 1992, ο Ευάγγελος Σταματέρης ξεκίνησε την παραγωγή χωριάτικου αλευριού σε συσκευασία κιλού. Ένα αλεύρι αγνό, χωρίς προσθήκες, βελτιωτικά ή συντηρητικά. Έτσι ο μύλος μας γίνετε ο πρώτος με τυποποιημένα άλευρα στη Λήμνο και στη συνέχεια μπαίνει στα ράφια των σούπερμαρκετ σε όλη την Ελλάδα.

 

Η Νέα Γενιά

Το 2016, η επιχείρηση περνάει στην τρίτη γενιά της οικογένειας, τον Νικόλα Σταματέρη ο οποίος με σπουδές στην Γεωπονία και Τεχνολογία Τροφίμων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συνεχίζει την παράδοση και βάζει τις δικές του γνώσεις στην παραγωγή. Εκλεκτά σιτάρια φτάνουν στο μύλο καθημερινά, πλένονται για να διασφαλιστεί η ποιότητα και περνάνε στη διαδικασία άλεσης. Από το χωράφι, στο μύλο και έπειτα στη κουζίνα σας.

 

©Αλεύρι Λήμνου Σταματέρης_Νίκος Σταματέρ