top of page

Κασόπιτα Πωγωνίσια



Η κασόπιτα της γιαγιάς Άννας, μια συνταγή από τα Πωγώνια Ιωαννίνων.


1 κουπα γαλα1 κεσεδάκι γιαούρτι 9 κουταλιές σούπας Αλεύρι Λήμνου Σταματέρης για όλες τις χρήσεις 2 αυγά Λιγο αλατι λιγο πιπερι Τριμμένη φέτα ποσότητα όσο επιθυμούμε Ανακατεύουμε όλα μαζί εκτός από τη φέτα. Διαλέγουμε ένα ταψί τόσο ώστε να βγει το πάχος της κασόπιτας λίγο λιγότερο από 1εκ. Στο φούρνο στους 180C έχουμε βάλει να κάψει το ταψί με λαδι μεσα τόσο όσο να καλύψει την επιφάνεια. Βγάζουμε το ταψι με προσοχή να μην καούμε, ρίχνουμε το μείγμα, τρίβουμε τη φέτα από πάνω, ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει.




bottom of page